maanantai 14. syyskuuta 2009


Tuo viereinen kuva kertookin jo aikalailla kaiken sanomisen arvoisen tuosta laitteesta. Pakko myöntää että vaikka erilaisia käsikonsoleita kokoelmastani tällä hetkellä löytyykin jo 8 kappaletta niin tuohan se kokoelman helmi on.

Käytänpä tässä nyt hetken kertoakseni joistain tuon oheislaitteista. Itselläni on tuohon rakkineeseen KAMERA JA TULOSTIN! LOL WUT? kuulen teidän sanovan. Kyllä! Gameboy:lle on tehty kamera ja tulostin. Tosin ilman salamaa ne kuvat ovat aika suttuisia puhumattakaan tuon resoluutiosta mutta anyway.

Tulostin tulostaa lämpöreagoivalle kuittinauhaa muistuttavalle paperille jonka jokainen kuva on kaiken lisäksi vieläpä tarra!

Olen kuullut mystisempääkin mystisempiä huhuja että Jaappanian ihmemaassa tuolle laitteella olisi julkaistu oheistuotteeksi kaikuluotain. KYLLÄ, KAIKULUOTAIN! Sen lisäksi että se laite on oikeasti toimiva kaikuluotain, sisältää se myös jonkin kalastuspelin. Vitun jaappanialaiset!

1 kommentti:

  1. Hemmetti, tarkkaavaisuuteni oli herpaantunut ja niinpä kesti näinkin kauan että huomasin tänne ilmestyneen uuden kirjoituksen. Lisää!

    VastaaPoista